2015. április 3., péntek

...Alakul a...

Az utóbbi pár napunk is eseménydúsan telt, bár ez gondolom így lesz egészen az esküvő napjáig. Milánnak is elkészült a gyűrűje, olyan mintha új lenne!!! Nagyon szépen megcsinálták! 
A legközelebbi nagy esemény, amit nagyon várunk a rendezvényszervezőnk bemutatótermének nyitása Budaörsön, április 15-én ahol kiválasztjuk az étkészletet, és inspirációt meríthetünk, majd április 21-én lesz a jegyes fotózásunk Renivel, amivel kapcsolatban minden nap felmerülő kérdés, hogy milyen helyszínt válasszunk a képek elkészítéséhez...? Egyre több minden fixálódik, körvonalazódnak a végleges elképzelések a vacsora helyszínének dekorációval kapcsolatban, mi pedig bizakodóak vagyunk, mivel még több mint 3 hónap van a Nagy Napig, viszont ahhoz képest már nagyon jól állunk (legalább is úgy érezzük :D) a szervezés terén...! 

106 nap... visszaszámlálás indul!!! 

Sok jó hírt kaptunk a héten, elkészültek a meghívók az új helyszínnel, így lassan, de biztosan mindenkihez eljutnak a kis csomagjaink... 

Készítettünk egy kis játékot az esküvőre a násznépnek....
Sok minden van bennem/ bennünk de azért szeretnénk meglepetéseket is tartogatni a nagy napra, ezért is a nagy titokzatoskodás... Azért itt egy kis ízelítő képekben és zenékben, amik nem idegenek a nagy napunk hangulatától ;)



1 megjegyzés: