2015. április 22., szerda

Egy tökéletes nap

Tegnap végre elérkezett a várva-várt nap, a jegyes fotózásunk napja. Ez a bejegyzés most hosszabb lesz a megszokottnál, mert 2-3 mondatban lehetetlen lenne leírni, milyen csoda napunk volt.
Előző este muffin sütés, limonádé készítés, dobozolás és persze az izgulás miatt nemelalvás... Reggel még gyorsan beszereztünk egy-két kiegészítőt, virágot ( és héliumos lufit meg buborékfújót, mert hát ezek FONTOSAK :D ) utána hipp-hopp megfodrászoltak, pakolás (4 fordulóval a kocsiba) és indulás a Városligetbe!



Még mielőtt megérkeztünk volna a Hol nem volt park bejáratához, belebotlottunk egy fotós workshopba, és sztárt csináltunk a lufikból, mert hogy kölcsönkérték egy pár kattintás erejéig őket (egy model lányt 5-6 magyar fotós fényképezte a lufik kíséretében :))
Már az első pillanattól kezdve éreztem hogy szuper lesz a fotózás, és egyáltalán nem izgultam (Milán is csak egy picit az elején) Felültünk egy körre a műemlék körhintára, ahol Reni csoda gyönyörű fotókat készített rólunk.

Két hete mikor bejártuk a parkot Milánnal megfogadtam, hogy én bizony soha többé nem ülök fel a hullámvasútra. Hát a tegnapi napig tartott a fogadalmam. Most jön a vicces rész. Szegény Reni alig tudott kapaszkodni a hullámvasúton hátra fordulva fényképezővel a kezében, vicces is volt meg ijesztő is egyben, némelyik képen ez le is olvasható az arckifejezésünkről :D

A hullámvasutazás után jött még egy körhinta (na igen ez az én műfajom) aztán búcsút mondtunk a parknak, és elindultunk a piknik helyszín felé. Útközben ismét egy újabb csapat fotóssal találkoztunk akik szintén kölcsön kérték a lufikat :D de ezután már rólunk is készültek lufis fotók! :)
Berendezkedtünk a piknikre, ettünk, ittunk, sokat nevettünk és nagyon szuperül éreztük magunkat! 

Ezután még jött pár fotó a gyűrűkről, meghívóról, rólunk a naplementében, buborékok között, előkerült Jenci is a 8 éves plüss sündisznó. 
Nagyon szerencsések vagyunk hogy ilyen szuper fotósunk van, mint Reni, (aki a kedvenc magyar fotósom, a legszuperebb gasztroblogger és hatalmas példaképem) szívből ajánlom Mindenkinek akármilyen fotózásról is legyen szó! Egyébként annyira ragaszkodtunk hozzá az első pillanattól kezdve, hogy az esküvőnk dátumát is az ő szabad időpontjaihoz igazítottuk! :)) Alig várjuk, hogy láthassuk a többi fotót is, fantasztikus napunk volt, biztos vagyok benne hogy mindig emlékezni fogunk rá, és nem lehetünk elég hálásak ezért az élményért! 

Fotók: Török-Bognár Renáta (renifoto)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése