2015. április 10., péntek

...hol nem volt

Mozgalmas volt a mai napunk! Jó nagyot sétáltunk, szuper érzés volt az időtlenségben kettesben lenni, picit elfelejteni a hétköznapi tennivalókat (most kivételesen az esküvőieket is beleértve) és csak egymással foglalkozni egész délután.
Nem titok, hogy az április 21-i jegyes fotózásunkhoz keressük a legmegfelelőbb helyszínt. Mivel a Városligetben csókolóztunk először, (ez az információ mellesleg nem elhanyagolandó a vacsoravendégek számára ;)) felmerült bennünk, hogy készülhetnének a környéken a fotóink. Így jött az ötlet... a Hol nem volt park. Lecsekkoltuk:
A Műemlék körhinta csodásan szépséges, felültünk a Hullámvasútra, végigmentünk az Elvarázsolt kastély rejtelmes szobáin és csónakáztunk a Mesebarlangban.
Ez a fantasztikusan jó minőségű selfie az Elvarázsolt kastélyban készült.


Egyébként a park tényleg inkább a kisebb gyerekeknek lehet nagy élmény, de azért az örök gyerek felnőtteknek (mint mi) is jó kikapcsolódási lehetőség. Sajnos az Óriáskeréknek se híre se hamva, pedig nagyon terveztem hogy felülünk rá, és a műjégpálya helyén sem lehet még csónakázni, de ettől függetlenül úgy érezzük megvan a helyszínünk!

Nosztalgikus hangulat tört ránk, miközben sétáltunk a Városligetben, picit még a fűbe is leheveredtünk. Reméljük, most már itt marad velünk az igazi tavasz és a jegyes fotózásunk napján is legalább annyira jó idő lesz, mint ma. Egy kis fűben pihenős selfie a végére és pár vidámparkban és csónakázás közben készült hangulatfotóval búcsúzunk mára!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése