2015. április 12., vasárnap

Emlék- fotó

Újabb ötlet pattant ki a fejemből, bár ez nem csoda, és még gondolom jó sok ilyen lesz az esküvőig,(ami kevesebb, mint 100 nap múlva itt van, (97) éljen!!! Finishben vagyunk :))
Bizonyára azért tetszik ennyire, mert közel áll a szívemhez a téma. Egészen könnyen megvalósítható ötlet, saját kezűleg és már meglévő kacatokból össze lehet hozni, viszont annál izgalmasabb funkciót tölt be a bizonyos...na mi lehet az? Hát persze, a fotósarok, ami a gyakorlatban valahogy  így nézhetne ki.


Persze a variációk száma itt is végtelen és csak a fantáziánk szab határt annak, mi hogy rendezzük be a kis kuckónkat, ahol a vendégek emlék fotót készíthetnek számunkra, és a maguk számára, egy felállított fényképező és egy távkioldó segítségével.  Különböző kiegészítőkbe beöltözve, bolondozva készülnek ezek a képek (magyar esküvőn még nem annyira elterjedt, viszont a pinterest tele van ilyen külföldi esküvőkön készült fotósarkos ötletekkel). A fotók elkészítésének ideje alatt a násznép is bizonyára jól szórakozik, legalább is a következő képek ezt mutatják.



Az esküvőig hátralévő 3 hónapban neki kezdünk a kalapok, buborékfújók, napszemüvegek,
és egyéb vicces kiegészítők összegyűjtésének, illetve egy picit kreatívkodunk is a különböző maszkok, bajszok, szakállak smileik, tervezésével, megrajzolásával, kivágásával, ragasztásával. Jó móka lesz, már alig várom!



A képek forrása a Pinterest, ahonnan még rengetegféle ötletet lehet szerezni, ha valaki a saját esküvőjét szervezi :) Szép vasárnapot Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése